Oldtimer

 

En BMW är fantastisk teknikhistoria.

 

Du som har en BMW som är äldre än 20 år bör vara medlem i Oldtimerklubben!

BMW Oldtimer Club Schweden omfattar alla BMW-modeller till och med 1995. De är levande BMW-historia likväl som äldre 328:or, Barockänglar, Neue Klasse, 02-or med flera. Ett samlingsbegrepp för alla dessa kan vara ”Klassiker”.

Varför har man en klassiker?

Bevekelsegrunderna för att ha en klassiker är minst sagt många, allt ifrån att den funnits i familjesfären till att man vill återuppleva tidsandan, för den banbrytande teknikens skull eller för att man uppskattar formgivning, teknik och utstrålning.

Förtroendet för våra gamla bruksbilar bör inte heller underskattas! Vi är lyckligt lottade som BMW-ägare med fordon som har både komfort och soliditet nog för att kunna köras i dagens trafikrytm. BMW:s formidabla racinghistoria är också något som vi omhuldar och utvecklar inom Oldtimerklubben.

Medlemskap i BMW Oldtimer Club Schweden

Bästa sättet att hålla samman dessa klenoder och historiska mästerverk och kunskapen om dem är att gå med i oldtimerklubben!

Dessutom finns erfarenheten och kunnandet hos oss liksom mängder av dokumentation inför reparationer och renoveringar. Du behöver inte äga en gammal bil, det är intresset för de gamla bilarna som är avgörande!

På klubbens Facebook grupp länk kan du också ställa specifika Oldtimerfrågor och räkna med att få bra svar. Vi arrangerar också träffar och utflykter  för alla med intresse för våra äldre BMW bilar.

Intresserad? Skicka en anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Välkommen i gänget!
Göran Benjamin, Christer Gustafsson, Lars Hannell, Gunnar Möller, Rickard Edgren och Webbmaster Bertil Ungren

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97