02 Club

Om klubben

BMW 02 Club Schweden är en undersektion inom "moderklubben" BMW Club Schweden, och grundades 19920202 efter att ett antal entusiaster i Kristianstad hade träffats några gånger under 1991. Dessa gjorde lokala utskick med hjälp av register från BMW-handlaren i Kristianstad och bilregistret. Utskicken fortsatte fast mera spritt i landet och utmynnade i sektionens 02-svängar (se nedan). Därigenom har sedan medlemsantalet ökat.

Inom klubben välkomnas alla modeller och typer av -00 och -02 bilar. Allt ifrån strikt original till vilda hemmabyggen...

Klubbens mål är att alla 02-entusiaster ska kunna hålla kontakten, hjälpas åt med bilar och reservdelar, ordna träffar, samåka till evenemang etc. Men viktigast är att det ordnas på det lokala planet. Ett gäng 02-ägare startar en "sektion" på sin hemort och arrangerar träffar/svängar.

Varje år brukar en "Sväng" hållas. De första åren utgick man från Kristianstad. Vi kör en "tipsrunda" på ca. tio mil, och på det blir det oftast lite samkväm på nån restaurang (gärna med tysk mat på menyn) eller med grillning.

Som klubbmedlem får du rätt att köpa vår klubbregalia, dekaler, T-tröjor och video m.m.

Störst uppslutningen 02:or på träffar, brukar det bli till BMW-träffen i början av augusti varje år, som hållts på Knutstorp i många år.

02-klubben är till för oss som vill vårda, renovera, köra och ha kul tillsammans med våra bilar...

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97