Klubbinfo

Detta är BMW Club Schweden

BMW CLUB SCHWEDEN (BMW CS) bildades den 2 februari 1985. Efter detta har klubben utvecklats till att bli en rikstäckande klubb för alla intresserade av BMW-bilar. Vi är den enda officiella, och av BMW AG enda godkända, BMW-klubben för bilar i Sverige. Den 31 december 2015 var vi  3.156 medlemmar!

Aktiviteter

Klubben arrangerar träffar och möten över hela Sverige och anordnar, i samarbete med BMW Sport Club, träffar på racerbanor som Knutstorp, Anderstorp etc. Liksom besök och studieresor inom och utom Sverige. Vi har lokala sektioner i Syd, West, Stockholm, Gästrike och Norr som anordnar ett stort antal träffar runt om i landet.

Vi är medlemmar i den Europeiska paraplyorganisationen BMW Clubs European Federation (BCEF) och därmed också i International Council of BMW Clubs (ICBC).

Vi brukar ställa ut på olika Classic Car Show i landet, liksom på de andra stora utställningarna i Sverige.

Vi arrangerar också provkörningsträffar hos de olika återförsäljarna som då har extra intressanta bilar att prova. Titta på aktivitetskalendern så får Du en uppfattning om verksamheten.

Förmåner för medlemmar

Ett medlemskap i BMW Club Schweden är givande på många sätt. Du får klubbtidningen Bayerisches Blatt fyra ggr per år och där kan Du läsa om vår verksamhet, BMW-nyheter som ännu inte kommit ut, träffreportage, tekniska artiklar, provkörningar av nya modeller reseskildringar och mycket annat som är intressant för oss BMW-vänner. Du får även andra medlemsförmåner som medlem, bland annat rabatt hos BMW-handlare. Titta på sidan med medlemsförmåner för en komplett lista.

Miljö

BMWCS är både som klubb och dess arrangemang miljöcertifierad. För mer information se vår miljpolicy och miljöhandlingsplan under dokumentfliken

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97