Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Syd besöker The Absolut Company Pernod-Ricard
Lördag, 12. Oktober 2019, 10:45 - 15:00
Träffar : 330
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sydsektionen besöker The Absolut Company Pernod-Ricard den 12/10

 

Länge velat veta mer om The Absolut Company och hur deras produktion av deras välkända Absolut Vodka och superpremiumvodkan Elyx tillverkas? Nu har du chansen att få se den i Åhus, som har blivit en självklar del av produktens identitet. Observera att det är begränsat med platser, så vänta inte för länge med din anmälan.

 

Lördagen den 12/10 ska vi få en guidad visning av produktionen som kommer att avslutats med praktisk lektion i hur du blandar drinken Cosmopolitan. I detta sammanhang blir det den alkoholfria varianten.

 

Vi kommer att mötas upp på besökscentrat Absolut Home, kl. 10:45. Adress: vallgatan 5, Åhus. Vi räknar med att vi är klara med guidningen ca 12:30. Därefter finns möjligheten att äta lunch som vi själva bekostar som då kostar 135 kr/person. Man kan välja mellan kött, fisk och vegetariskt. Den guidade visningen står klubben för.

 

Låter detta intressant? Anmäl dig då senast den 14/9 till Johnny Ståhl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Viktigt att i er anmälan informerar om hur många ni blir och ditt medlemsnummer.

 

Det är begränsat med platser (32 st.), så det är först till kvarn som gäller!

 

Varmt välkomna önskar sydsektionens styrelse.

 

 

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97