Kalender
Ladda ner som iCal-fil
SOMMARTRÄFF 10/8 SCANDINAVIAN RACEWAY – ANDERSTORP
Lördag, 10. Augusti 2019, 08:00 - 17:00
Träffar : 312
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

BMWCS SOMMARTRÄFF 2019 SCANDINAVIAN RACEWAY – ANDERSTORP 10 AUGUSTI 2019

BMW Club Schweden bjuder in till sommarträff på Anderstorp Motorbana, Scandinavian Raceway, lördagen den 10 augusti.

Ett viktigt tillfälle i såväl BMWCS som sektionernas verksamhet är den årliga sommarträffen. Därför är det en stor glädje som BMWCS tillsammans med sektioner och underklubbar har lyckats boka en motorbana för våra aktiviteter.

Den enda motorbana som fanns tillgänglig en lördag under hela sommarsäsongen var Anderstorp Motorbana som Motorsportsektionen lyckades boka i stor konkurrens med andra aktörer.

Sommarträffen på den Småländska mossen kommer att bjuda på traditionella aktiviteter för alla. Allt från tipsrunda, bilutställning, familjekörning på motorbanan under lunchpausen, försäljning av klubbregalia, Holmgrens Bil visar upp nya bilar, gatbilskörning för våra licensierade förare, prova-på för nybörjare och inte minst vår spännande tävlingsserie BMW Cup!

Sommarträffen är vad du gör den till. Den är till för er medlemmar för att få tillfälle att träffa likasinnade, träffa och prata med styrelse-, sektions- och klubbrepresentanter.

Detaljerat program med tidplaner kommer i nästa nummer av Bayerisches Blatt, läggs ut p å hemsidan www.bmwcs.com samt p å BMW Club Schwedens Facebook-sida.

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97