Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Stockholm Car Meet
Lördag, 3. Augusti 2019, 06:30 - 17:00
Träffar : 395
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Det vore en förmån att se din BMW i klubbens monter bland ett tusental andra entusiast- och sportbilar som är samlade på Solvalla.

Det här är dagen då huvudstaden hyllar alla roliga bilar! På denna ultimata motordag får turbo möta tändkulor, amerikanska vrålåk blänka tillsammans med europeiska hästkrafter, klassiska pärlor glänser med värdighet samtidigt som en Ferrari eller Mustang mullrar förbi.

Tidningarna auto motor & sport, Classic Motor, Wheels Magazine och Power Magazine samarbetar och bjuder in till en bilträff i huvudstaden som är något utöver det vanliga. För en dag fyller vi tillsammans Solvalla med andra hästkrafter - entusiastfordon av alla slag - och massor bilentusiaster! De har tagit till vara på kraften i tidningarna för att skapa en plats för läsare, entusiaster och redaktioner att mötas. För de är helt övertygade om att alla som älskar en speciell typ av bilar också tycker att andra sorters bilar är skojiga att se på. Kanske hittar du nya favoritbilar och upptäcker att du är mer ”allätare” än vad du trodde.

Dagen bjuder på utställningar, tävlingar, uppvisningar och en stor bilbedömning där fina priser står på spel. Området kommer även att fyllas med swap meet, utställare med bilprofil, matservering samt försäljning av drycker. Historiska Brand- och Polisbilar samt Ferrari 275 GTB är bara några av exemplen som ställs ut. Det är ett event för hela familjen med flera aktiviteter för barn som hoppborg och ponnyridning.

Det kommer att komma tusentals besökare under hela dagen till det härliga eventet.

Tidsschema.
06.30 Samling vid Coop Bromma Blocks, färd tillsammans till utställningsområdet.
07.30-09.00 Frukost, fika och macka, eventarrangören bjuder.
09.00-17.00 Tillträde för publik på eventet.
17.00 Utfart från mässområdet.

Det kommer att finnas lättare lunch och förfriskningar i montern under dagen. Du som utställare kan under dagen besöka de delar av eventet som du önskar och är inte bunden till att vara i vår klubbmonter mer än vid in- och utfart.

Vi vill gärna se din föranmälan snarast då antalet platser är begränsat. Skicka din anmälan med namn, telefonnummer och bil till e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varm välkomna önskar Stockholmssektionens styrelse!

Plats Coop Bromma Blocks, Solvalla
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97