Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Brostugan #2, tema M- och alpinbilar.
Måndag, 20. Maj 2019, 18:30 - 21:00
Träffar : 650
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nu är det dags för en av våra mer uppskattade teman.

Visste du om att Alpina Burkhard Bovensiepen GmbH är en egen tillverkare och ligger i orten Buchloe en bit från München? Förutom exklusiva bilar i små serier tillverkar de även vin. Här kan du läsa mer om företaget: http://www.alpina.de Vi hoppas att medlemmar ur ACS tittar förbi.

BMW Motorsport GmbH i Garching förädlar som du känner till BMW-bilar utöver det vanliga. Allt började med att det startades som ett eget företag inom BMW AG 1972. Förutom Motorsport och sådana bilmodeller tillverkas där även Individual-bilar. Ett exempel på detta kan vara ett innertak i kalvläder, kylskåp i baksätet eller en underskön blå-grön lack.
Alla dessa modeller är framtagna för finsmakare och kännare.

Inom området stöldskyddsförebyggande åtgärder kommer vår medlem Pär Sandevik demonstrera SMART-DNA stöldskyddsmärkning. För mera information se: http://www.smartsand.se Han kommer även med ett erbjudade för kvällen och kan till de första kunderna hjälpa till att märka upp bilen.

En nyhet för säsongen är att klockan 20.00 utser vi kvällens bil och ägaren får berätta lite om bilen och dess historia. Dessutom vinner han/hon en gratis omgång Original BMW-olja till sin bil.
Alla är välkomna på våra träffar, det är dock en medlemsträff  och den ”inre” parkeringen är främst avsedd för medlemmar och övriga i må av plats vilket vi hoppas på förståelse för.

Starttiden är från 18.30 och rabatten i caféet är 15% mot uppvisande av medlemskort i kassan.

 


Varmt välkomna önskar Styrelsen för Stockholmssektionen!

Plats Brostugan
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97