Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Sydsektionen besöker Ljudbyggaren AB i Hyllinge
Lördag, 27. April 2019, 10:00 - 12:00
Träffar : 372
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

                                                                                                  

 

Sydsektionen besöker Ljudbyggaren AB i Hyllinge

 

Intresserad av ljudbygge i bilen och vill veta mer om hur man ska gå tillväga om man inte är nöjd med ljudanläggningen i sin BMW? Då kan ett studiebesök hos Ljudbyggaren AB i Hyllinge vara något för dig.

Lördagen den 27/4 besöker sydsektionen Ljudbyggaren AB i Hyllinge. Besöket startar kl. 10:00 och beräknas pågå till cirka 12:00. Ljudbyggaren AB har en stor passion för bra ljud i bilen och har sedan 1998 arbetat professionellt med detta. De säljer och monterar bilstereo, GPS, högtalare, baslåda, larm och multimedia.

Speciellt har Ljudbyggaren AB mycket erfarenhet av montering av bilstereo för många av BMW:s modeller. Det kan handla om alltifrån få bättre ljud än original till specialbyggen.

En nyhet som vi kommer få veta mer om heter ”Plug-and-play”, som kortfattat handlar om att man ska kunna byta ut kablar och högtalare i sin BMW utan att göra någon åverkan på bilen och kunna återställa ljudanläggningen i sitt originalutförande. Perfekt om man t.ex. privatleasar sin BMW, men önskar bättre ljud i bilen.

Så detta studiebesök kommer att handla om vad man behöver för att få en ljudanläggning i sin BMW anpassad efter sina egna behov och önskemål.

Alla som närvarar på studiebesök kommer att få en rabattkod på 10 % som kan användas på Ljudbyggarens hemsida gällande BMW-relaterade produkter (https://ljudbyggaren.se/).

 

 Det kommer att bjudas på kaffe och fikabröd.

 

Var? Ljudbyggaren AB. Örtgatan 22. 26574 Hyllinge. Tel: 042-16 47 50

 

När? Lördagen 27/4. Kl. 10:00. Besöket beräknas vara över cirka 12:00.

 

Vid intresse: Anmäl dig till Christer Nilsson via mail senast den 24/4 på följande mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Glöm inte att anmäla dig med ditt medlemsnummer och hur många ni blir.

 

Varmt välkomna önskar Erik Ståhl och styrelsen BMW Club Schweden Sydsektionen.

 
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97