Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Syd besöker Tydingesjöns Bilcafè
Tisdag, 13. Juni 2017, 17:00 - 20:00
Träffar : 481
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

BMW CS Sydsektionen besöker Tydingesjöns Bilcafè (bilträff) 13:e juni, 11 juli och 15 augusti 2017

 

 

 

Sydsektionen är återigen på plats på Bilcafèt på Tydingesjön camping som arrangerarar bilträff på tisdagar från maj till september med flera olika bilmärken. En populär bilträff i nordöstra Skåne där blandningen av bilar är stor, allt ifrån klassiska äldre bilar till nyare och stylade åk. I kiosken på campingen säljs det glass, läsk och korv mm, för den som önskar det. Kort sagt, en familjevänlig motorträff för alla smaker som lockar många!

 

 Vi kommer att ha en egen reserverad plats för Sydsektionen med flagga, bord och medlemmarnas bilar. Du som har en fin och välskött BMW eller entusiastbil från BMW och önskar att stå på Sydsektionens område gör såhär: anmäl dig och din bil till Erik Ståhl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anländ till träffen 17.00. Vi har en egen reserverad plats för max 20 bilar. Först till kvarn gäller, så anmäl dig i god tid!   

 

 När: 13:e juni tisdag kl. 17.00. Kör in på campingen och anslut er med andra medlemmar från BMW Club Schweden. Håll utkik efter vår BMW Club Schweden-flagga.  

 

 Var: Tydingesjöns camping & Festplats

 

 Hur: Med din BMW såklart!

 

 

 

 Kontakta: Erik Ståhl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om vilken BMW du kommer med för att stå på reserverad plats. Senast den 9/6!

 

Information och vägbeskrivning:

 

www.tydingesjon.com/h.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=hDy3mHJoyMY

 

 

 

Varmt välkomna önskar Sydsektionens styrelse

 

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97