Kalender
Ladda ner som iCal-fil
Höstutflykt med Stockholmssektionen
Söndag, 16. Oktober 2016
Träffar : 873
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Kontakt Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I Köping ligger Ferrita som bygger och utvecklar högkvalitativa kundanpassade avgassystem sedan över 50 år. VD:n Micael Ljungström och medhjälpare tar emot oss och ger en presentation av företaget över en kopp kaffe och en macka. Vi får se deras produkter samt får guidad tur genom . Åker du F3X med avgaspiporna på förarsidan finns en förserieprodukt vi får vipvisning på!

Adress: Mästaregatan 10, Köping

Tidpunkt: klockan 09.30 – 11.30. Håll starttiden tack

Utflyktens obligatoriska del börjar klockan 12.30 med en lätt lunch. Efter att ha njutit av en bit mat fortsätter vi mot utflyktens huvudattraktion som är Försvarsfordonsmuseet Arsenalen i Strängnäs. http://www.arsenalen.se För de som inte vill titta på stridsvagnar finns en guidad tur av Strängnäs Stad.

Tidpunkt: Cirka klockan 15.00 och båda turerna tar 1 cirka ½ timme..

Utflykten kostar 100 kronor per person och då ingår en lättare lunch. Betala med kontant eller swish vid början av utflykten. Träffen är delsubvetionerad. till museumet eller den guidade Strängnästuren ingår i utflyktspriset.

Du är varmt välkommen att ta med övriga i familjen och är din respektive inte medlem än så följ bara instruktionerna för familjemedlemskap på http://bmwcs.com/klubbinfo/bli-medlem

Anmälan sker till e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Skriv i mailet namn och medlemsnummer på de som följer med och vilka delar Ni vill följa med på.

Vid fotografering av medlemsbilar gäller, ta bort registreringsnummer innan publicering tack.

Vi i Styrelsen önskar Er varmt välkomna att lufta entusiastbilarna en sista gång för i år!

Plats Strängnäs
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97