Kalender
Ladda ner som iCal-fil
West Reservdelsträff
Söndag, 10. April 2016, 11:00
Träffar : 907
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ANA Bil Uddevalla tillsammans med Lennart Bornhall och BMWCS WEST hälsar er välkomna på träff den 10e April. 

Det kommer att bjudas på någon form av enklare tilltugg och dryck.

20% på life style butik / lager

5% extra på reservdelar, från dagens datum till och med den 10 april alltså med nuvarande 10% blir det totalt 15% (Betalas senast den 10 april)

Handtvätt utvändig 100 sek i mån av tid..

Räntekampanj bil 1,95%

Samt någon form av tävling/lek :-)

Samling vid Stigs Center (McDonalds) som vanligt för de som åker från Göteborg med föreslagen avfärd klockan 10:00 så var där lite innan.

Väl mött Jens ANA Uddevalla, Lennart Bornhall och WEST

Plats Ana Bil Uddevalla
BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97