BMW Club Schweden
- sätter guldkant på ditt BMW-intresse -

Detta är BMW Club Schweden

BMW CLUB SCHWEDEN (BMW CS) bildades den 2 februari 1985. Efter detta har klubben utvecklats till att bli en rikstäckande klubb för alla intresserade av BMW-bilar. Vi är den enda officiella, och av BMW AG enda godkända, BMW-klubben för bilar i Sverige. I början av 2014 var vi nästan 3.100 medlemmar!
 Aktiviteter
Klubben arrangerar träffar och möten över hela Sverige och anordnar, i samarbete med BMW Sport Club, träffar på racerbanor som Knutstorp, Anderstorp etc. Liksom besök och studieresor inom och utom Sverige. Vi har lokala sektioner i Syd, West, Stockholm, Gästrike och Norr som anordnar ett stort antal träffar runt om i landet.

Vi är medlemmar i den Europeiska paraplyorganisationen BMW Clubs European Federation (BCEF) och därmed också i International Council of BMW Clubs (ICBC).

Vi brukar ställa ut på olika Classic Car Show i landet, liksom på de andra stora utställningarna i Sverige.

Vi arrangerar också provkörningsträffar hos de olika återförsäljarna som då har extra intressanta bilar att prova. Titta på aktivitetskalendern så får Du en uppfattning om verksamheten.

 Förmåner för medlemmar
Ett medlemskap i BMW Club Schweden är givande på många sätt. Du får klubbtidningen Bayerisches Blatt fyra ggr per år och där kan Du läsa om vår verksamhet, BMW-nyheter som ännu inte kommit ut, träffreportage, tekniska artiklar, provkörningar av nya modeller reseskildringar och mycket annat som är intressant för oss BMW-vänner. Du får även andra medlemsförmåner som medlem, bland annat rabatt hos BMW-handlare och på försäkringar. Titta på sidan med medlemsförmåner för en komplett lista.

Miljö 

BMWCS är både som klubb och dess arrangemang miljöcertifierad. För mer information se vår miljpolicy och miljöhandlingsplan under dokumentfliken samt SBF:s G12 dokument.

 


 

 

Bli medlem idag!

Gå med BMW Club Schweden redan idag, Klicka här!
 

Som medlem i BMW Club Schweden får du många förmåner, se våra medlemsförmåner här!

 

Kontakt

BMW Club Schweden
Tackjärnsvägen 2
168 68 Bromma
Tel: 08-25 36 01
Fax: 08-25 36 02