Syd

Välkommen till BMW CS Syd

 

 Genomförda aktiviteter 2017 Se reportage

Facebook

  https://www.facebook.com/groups/330431647096/                                                   

 

 

Sydsektionen under 2018

 

Sydsektionen håller sitt årsmöte den 10:e mars på Förenade Bil i Malmö. Som vanligt får vi fritt disponera fikarum och sammanträdesrum för våra möten. Det är väl inte helt otippat att några kommer att ta tillfället i akt att provköra lite bilar också.

Årets första riktiga träff är planerad till den 21:e april i Kristianstad då det blir besök på en plantskola och därefter avslut hos Förenade Bil i Kristianstad där vi alltid blir väl mottagna. Det är Stig Holmberg som drar igång säsongen åt oss.

Som vanligt har vi också en diger idélista. Vi funderar på AW Tech i Malmö, Ljudbyggaren i Hyllinge, kanske besöka en modern bilskrot eller Top ´n Trim som är bilsadelmakare. Naturligtvis räknar vi med en Blekingesväng också tillsammans med 02-sektionen. Väldigt trevligt arrangemang av Niclas Erneland tillsammans med Åsa Svensson. Förra hösten skulle vi haft en filmvisning i Kristianstad men den fick vi tyvärr skjuta på. Det ska vi få till i höst istället. Micael Svensson håller i det.

Naturligtvis kör vi till Löddeköpinge sista tisdagen i månaden även i år och håller tummarna för bra väder så att det blir riktigt mycket folk. Även Tydingesjön ska besökas i sommar. Det är också ett trevligt ställe att träffas på och ”sparka däck”.

Ganska lösa planer ännu så länge. Ni får hålla utkik på hemsidan, på Facebook och läsa nyhetsmailen vi skickar ut så lär ni inte missa något.

Christina

Sydsektionen

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97