Kalender
Ladda ner som iCal-fil
BLEKINGESVÄNGEN 2017
Lördag, 12. Augusti 2017, 09:30 - 17:00
Träffar : 507
av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

BLEKINGESVÄNGEN 2017

 

 

 

Det är tid för Blekingesvängen! Den 12:e augusti är det dags!

 

Vi startar i Sölvesborg vid Burger King, ca kl. 9.30 med frukost (frallor och kaffe) och lite bilsnack, för att därefter ge oss iväg på första delsträckan, som för oss till en liten by utanför Sölvesborg, som heter Örlycke, och här håller Jocar till. En del har säkert hört talas om dem, men det är kanske mest för de med amerikanska böjelser som namnet är känt. Inget fel i det. Det finns riktigt trevliga amerikanska plastbilar med stötstångsmotor.

 

Efter besöket hos Jocar, som beräknas till ca 1,5 timme, beroende på frågemängden, är det delsträcka två, som för oss en pytteliten sträcka på några hundra meter, till Saloon Longhorn där lunch skola intagas, kombinerat med ytterligare beundran av varandras bilar. Här räknar vi med en tilltagen lunchstund så att lugnet infinner sig inför den sista sträckan.

 

Delsträcka tre blir lite längre, och för oss på krokiga vägar till någon form av fika som avslutning av denna lilla träff, alternativt ett sista besök på intressant mål.

 

Program med exakta tidpunkter och vägbeskrivningar får man vid frukosten.

 

OBS! Vi har ett ganska tight schema, vilket medför att man måste vara i god tid vid mötesplatsen på morgonen så att vi kan åka vid 10.00! Om man råkar ut för något missöde på vägen ringer man 0708-97 35 14 och meddelar, vi kan kanske hjälpa till om tid finns, alternativt kanske man kan ansluta under dagen.

 

Anmälan sker till email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. detta är enda sättet att anmäla sig! Vi har ett maxantal på ungefär 50 personer.

 

Anmälan ska innehålla: medlemsnummer och namn, antal personer, telefonnummer, epostadress och ev. allergier samt speciell kost, t.ex. vegetariskt. Lunchen kommer att vara förbeställd, och meddelas i välkomstbrevet.

 

Det är viktigt att meddela om man ändrar sig och inte kommer. Anmälan är bindande efter 1:a augusti eftersom vi förbeställer frukost och lunch. Klubben bjuder medlemmar på frukost och fika, lunch betalas på plats.

 

Ca en vecka innan träffen kommer de som anmält sig få ett mail med närmare information, ev.  ändringar i schemat et.c.

 

Vi hoppas givetvis på fint väder!

 

Välkomna!
Niclas och Åsa, i samarbete med Syd- och 02-sektionen

 

BMW Club Schweden - Tackjärnsvägen 2 - 168 68 Bromma - Tel: 070-090 17 97